Ses om et par timer!


01 Jul
01Jul

Sætningen "Jeg er der lige straks", er ikke længere at finde i mit ordforråd, for det er blevet helt umuligt for mig at komme ud af døren på mindre end en halv time. Først skal drengene blive færdige med at spille Minecraft, bygge med legoklodser, være på toilettet eller hvad de ellers laver. Herefter skal de have tøj og sko på, hvilket også tager væsentligt længere end det burde, fordi der altid er mindst én af ungerne som er på tværs og ikke gider have sko på, ikke vil ud af døren, ikke vil have den grønne jakke på og hvad der ellers kan være galt.

Der var engang hvor det at komme ud af døren, kun krævede at pusletasken var pakket og klar, hvorefter jeg kunne begive mig ud på eventyr med den lille.

Sidenhen er børneflokken vokset betydeligt, samtidig med at drengen er blevet ældre. Umiddelbart skulle man måske tro, at det ville blive lettere med større børn, fordi de er selvhjulpne, men sådan har det ikke været her. Tværtimod.

I går var eksempelvis et kaos uden lige, da vi skulle på besøg hos drengenes bedsteforældre. Jeg sørgede ellers for at stå op tidligt, så der var god tid til at få drengene ud af fjerene og sørge for at de fik morgenmad, børstet tænder og hvad der ellers skal klares. Desværre gik det langt fra så let som jeg havde håbet (det gør det faktisk aldrig), så først måtte jeg håndtere 2 af drengene som ikke ville stå op. Derefter ville Tim ikke spise morgenmad og David var i bad så længe, at vi andre ikke kunne nå at blive skyllet inden vi skulle afsted. Marks venstre sko var væk og Jonas ville hellere blive hjemme og spille Playstation, end han ville besøge bedstemor og bedstefar.

Det tog et par timer, og vi endte med at komme 1,5 time for sent, men vi nåede heldigvis frem. Ikke nødvendigvis uskadte, for der opstod noget tumult og et mindre slagsmål på bagsædet af bilen, som vidst resulterede i et par ømme skuldre efter de lammere som blev delt ud.

Da vi ankom hos mine forældre, fik jeg hurtigt tømt bilen for drengenes oppakning, og fortsatte så direkte mod mit gamle børneværelse, hvor der heldigvis stadig stod en seng. Her gik jeg omkuld og vågnede først op en times tid senere, da David ikke mente jeg havde behov for mere søvn…

Har du små børn, så nyd at du kun behøver pakke pusletasken, tage barnet i favnen og så afsted. Jeg har lovet min kammerat at sige, at du kan finde et stort udvalgt af fremragende pusletasker her: https://babyhelp.dk/pusletasker/ - til gengæld har han lovet mig, at han kommer med en sixpack næste gang vi skal ses. Drukner jeg sorgerne? Måske ;-)


01Jul
02Jul
Kommentarer
* E-mailen offentliggøres ikke på webstedet.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING