Av min ryg!


01 Jul
01Jul

”Nej skat, vi behøver ikke et puslebord”, hører jeg mig selv sige et par uger inden ulykken indtræffer og jeg ender med at må sygemelde mig far arbejdet i et par dage.

Det lyder dramatisk og lad mig da bare understrege med det samme, at ulykken ikke involverer trafik, mig der snubler eller får noget i hovedet. Ulykken involverer til gengæld en så slem omgang hold i ryggen, at jeg formentlig hellere ville have haft kørt min fod over af en Fiat 500.

Som sagt indtraf ulykken kort efter jeg havde sagt til min daværende kæreste, at vi bestemt ikke havde brug for et puslebord. Helt ærligt. Jeg havde været inde og tjekke priserne, og der var så absolut ingen chance for, at jeg var villig til at spendere et par tusind eller mere, bare for at have et sted hvor jeg kunne skifte ble på vores baby. Jeg tror det er lidt en mandeting at forholde sig pragmatisk til den slags. Hvad skulle forhindre os i at skifte ble på gulvet, på spisebordet eller i sofaen? Ja, det er måske ikke det mest hygiejniske at rode med en lorteble på samme bord som vi spiser aftensmad, men det kan jo vaskes af efterfølgende.

Hun pressede på, men jeg stod fast på min beslutning om, at vi ikke skulle bruge penge på et puslebord.

Set i bakspejlet har min stædighed sjældent været en styrke for mig og heller ikke denne gang kunne det betale sig for mig, at være så stålsat i min overbevisning. Havde jeg fulgt min eks’ anvisninger, så havde jeg ikke behøvet besøge kiropraktor og jeg havde undgået et sandt smertehelvede.

Fordi vi gjorde det på min måde, altså uden et puslebord, endte jeg med at stå foroverbøjet henover min lille guldklump, hver gang det var tid til bleskift. Det var fint i starten, men med tiden kunne jeg godt mærke, at det ikke ligefrem gjorde noget godt ved min ryg, som begynde at knirke lidt af belastningen.

Det stod på længe og fordi jeg ikke ville give mig og give hende ret i, at vi skulle have et puslebord, bed jeg smerten i mig, indtil der en skæbnesvanger dag, ikke var nogen vej udenom konsekvenserne af min stædighed.

Jeg vågnede op om morgenen ligesom så mange gange før, rejser mig i sengen og hører så et knæk så voldsomt, at det må have givet et udsving på richterskalaen. Min ryg var færdig. Ligesom jeg var det.

Havde jeg bare lyttet til min daværende kone og anskaffet mig et puslebord, havde det her aldrig været et problem. Fordi jeg var for stædig, måtte jeg nu tilbringe de næste par dage i sengen, hvor jeg lå stiv som et bræt, fordi selv den mindste bevægelse føltes som at få knækket rygsøjlen.

Alt sammen fordi jeg var for nærig til at købe et puslebord. Lad mig bare sige, at jeg har lært lektien efterfølgende.

Find dit nye puslebord hos Babyhelp ved at trykke på dette link: https://babyhelp.dk/puslebord-guide/

02Jul
Kommentarer
* E-mailen offentliggøres ikke på webstedet.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING